Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57773
Title: Програмна система для організації роботи відділу технічної підтримки користувачів програмного забезпечення інвестиційної компанії
Authors: Андрощук, Анастасія Олександрівна
Keywords: дипломна робота
internet-технології
crm-системи
php
бази даних
субд ms sql
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Про CRM завжди пишуть такою незрозумілою мовою, начебто це адронний колайдер, а насправді це просто програма управління бізнесом. Щоправда, дуже розумна настільки, що допомагає збільшити прибуток на 40-50%, знизити витрати і вдвічі прискорити обробку заявок. Але що таке CRM і що вона робить? Як розробник власної системи S2, "відповідаю популярно". Отже, CRM-системи що це простими словами? Як працює CRM-система? Визначення або абревіатура CRM розшифровується як Customer Relationship Management, тобто управління відносинами з клієнтами. CRM за допомогою автоматизації процесів допомагає ефективніше вибудовувати діалог з покупцем, не допускати помилок у роботі та в результаті продавати йому більше. "Хмара" чи "коробка"? Розбираємо, які бувають CRM-системи Як це виглядає у CRM? Уявіть таблицю Excel з вашою клієнтською базою, але тільки при натисканні на ім'я клієнта відкривається зручна картка, в якій міститься вся хронологія роботи з ним - від першого дзвінка до покупки. Тут можна прослухати дзвінки, переглянути історію покупок, створити документи за шаблоном, написати e-mail або sms, поставити завдання. Коли клієнт дзвонить вам, CRM пропонує відкрити його картку, і ви одразу вітаєте його на ім'я. Навіть якщо раніше цього покупця вів інший менеджер, ви легко відповісте на його запитання без жодних «уточню та передзвоню». CRM сама надішле клієнту sms-повідомлення про статус замовлення та нагадає про зустріч. У результаті ви заощаджуєте час - і свій, і клієнта. А значить, робите його більш лояльним та налаштованим на покупку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проект: Артамонов Є.Б.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57773
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОПП Системне програмування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2022_123_Андрощук.А.О..pdfдипломна робота1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.