Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58057
Title: Створення науково-популярного онлайн-журналу «Час науки»
Authors: Сочивець, Віталій Юрійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
науково-популярні видання
журнал
онлайн-видання
онлайн-журнал
Issue Date: Feb-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сочивець В.Ю. Створення науково-популярного онлайн-журналу «Час науки». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 66с.
Abstract: В Україні сформувалася певна система наукових, фахових та науково-популярних періодичних видань, яка певною мірою відповідає новим умовам функціонування науки та техніки. Однак, у цій системі досить мало якісних та елітарних науково-популярних журналів, в яких висвітлювалися б питання науки. «Час науки» – це науково-популярний онлайн-журнал про те, що відбувається в науці, техніці та технологіях прямо зараз. Цілями онлайн-журналу є: популяризація наукового підходу до навколишньої дійсності; поширення наукових знань у сучасній та доступній формі; відображення людського обличчя наукового світу: «знайомство» як із видатними вченими минулого, і з людьми, граючими важливу роль у сучасній науці.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. соц. ком., доцент кафедри журналістики Мельникова-Курганова Олена Сергіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58057
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Сочивець.pdfкваліфікаційна робота1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.