Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58149
Title: Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Вступ до спеціальності"
Other Titles: Educational and methodological complex of discipline "A prelude is of speciality"
Authors: Командровська, Вероніка Євгенівна
Komandrovska, Veronika Evgenivna
Keywords: підприємництво
бізнес
діяльність в авіації
фінансові ризики
державне регулювання
enterprise
business
activity is in an aviation
financial risks
government control
Issue Date: 7-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Навчальна дисципліна «Вступ до спеціальності» є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Метою викладання дисципліни є формування у здобувачів загального уявлення про зміст та специфіку їхньої майбутньої професійної діяльності, про систему університетської освіти в Україні. Застосовувати набуті знання для виявлення, постановки та вирішення завдань за різних практичних ситуацій в підприємницькій, торговельній та біржовій діяльності.
Educational discipline "Prelude of speciality" is theoretical and practical basis of totality of knowledge and abilities, that form the profile of specialist in the sphere of enterprise, trade and exchange activity. The aim of teaching of discipline is forming for the bread-winners of general idea about maintenance and specific of their future professional activity, about the system of university education in Ukraine. To apply the purchased knowledge for an exposure, raising and decision of tasks at different practical situations in entrepreneurial, trade and exchange activity.
Description: Робоча програма (РП) навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» розроблена на основі «Методичних рекомендацій до розроблення та оформлення програми навчальної дисципліни денної та заочної форм навчання», затверджених наказом ректора від 29.04.2021 № 249/од, та відповідних нормативних документів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58149
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси кафедри економіки та бізнес-технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1курс_РП_Вступ до спеціальності.pdfРобоча програма1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.