Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58229
Title: Веб-додаток для вантажних перевезень
Authors: Бороздих, К.М.
Keywords: веб-додаток
вантажні перевезення
онлайн відстеження
багатомовність
інтерфейс
авторизований користувач
Issue Date: Oct-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бороздих К.М., Веб-додаток для вантажних перевезень // Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С.46
Abstract: На сучасному етапі переходу до ринкових відносин виникає потреба прискореного розвитку виробничої інфраструктури, зокрема транспорту, що забезпечує надійне перевезення матеріальних ресурсів. В умовах конкурентної боротьби перевага надається компаніям, які пропонують своїм користувачам та працівникам зручний інтерфейс для роботи а саме веб-додаток. На сьогоднішній день в сфері вантажних перевезень існує багато веб-додатків, але вони мають деякі недоліки, а саме: не підтримується багатомовність, не підтримують можливість замовляти доставку за межі своєї країни, не підтримують онлайн відстеження вантажу. В доповіді запропоновано веб-додаток для доставки вантажів на основі Spring framework з використанням Google maps api, що дозволить надавати користувачам якісний інтерфейс як для ро-боти так і для оформлень замовлення на доставку.
Description: 1. Ю. Козміна, Р. Харроп, К. Шефер, К. Хо. Spring 5 для професіона-лів = Pro Spring 5: An In-Depth Guide до Spring Framework and Its Tools. – «Вільямс», 2019. – 1120 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58229
Appears in Collections:Матеріали конференції «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІТЛА_2022_Бороздих К.М.pdf360.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.