Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58276
Название: Комунікації у сфері просування ІТ-продуктів.
Авторы: Мовчан, Микола Леонідович
Ключевые слова: персональний компʼютер
цільова аудиторія
інформаційні технології
Європейський Союз
торгова палата
рідких кристалів
дипломна робота
сучасні технології
Дата публикации: 2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Мовчан М.Л. М.Комунікації у сфері просування ІТ-продуктів. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Магістр : спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 112 с.
Краткий осмотр (реферат): У рамках кваліфікаційної роботи було досліджено інтереси Apple в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством цифрової трансформації України й Apple Inc. в розрізі стратегії Apple у просуванні ІТ-продуктів, роль інноваційних парків у розвитку організацій та обʼєднань, які можуть стати науковим осередком для нових маркетингових стратегій та рішень. Також було розвинено думку стосовно ролі Apple на вплив форми зайнятості світових корпорацій у найближчому майбутньому, впливу компанії Meta на розвиток нових кампаній з просування продуктів, які є частиною метавсесвіту. У дипломній роботі також було вивчено комунікаційні процеси, досліджено пріоритетну форму зайнятості, переваги та недоліки віддаленої форми зайнятості, інструменти комунікаційної діяльності та українських ІТ-компаній, що впливають на просування ІТ-продукту в рамках анкетування працівників української ІТ-сфери за допомогою сервісу Google Form. Окрім цього узагальнено теоретико-практичні аспекти організації комунікаційного процесу, здобутки українських компаній та стартапів на міжнародному рівні.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доктор історичних наук, професор Тюрменко Ірина Іванівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58276
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Комунікації у сфері просування ІТ-продуктів.pdfДипломна робота2.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.