Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58454
Title: Прогалини нормотворчої діяльності у сфері контролю та нагляду за космічною діяльністю: міжнародний та національний аспект
Authors: Осадченко, І.В.
Keywords: норматворча діяльність
контроль та нагляд
космічна діяльність
міжнародний аспект
національний аспект
Issue Date: 25-Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Осадченко І.В. Прогалини нормотворчої діяльності у сфері контролю та нагляду за космічною діяльністю: міжнародний та національний аспект // Аеро-2022. Повітряне і космічне право: [Всеукраїнська конференція молодих вчених та студентів, м. Київ, Національний авіаційний університет, 25-26 листопада 2022 р.] - С. 1.39 - 1.41.
Abstract: Модель міжнародного космічного права, яка властива сьогоденню, сформувалась за часів, коли ще навіть мова не йшла про використання космічного простору в приватних цілях. А лише розглядалась, як перспектива на далеке майбутнє, та і лише у невеликих масштабах. Досить влучним є вислів Стівена Фріланда, про те що саме держави несуть міжнародні зобов’язання щодо космічної діяльності, але кожна з них формує таке законодавство, яке гармонійно поєднало б виконання цих зобов’язань та національних пріоритетів у сферах економічної, соціальної, екологічної та інших значимих для держави політик»
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58454
Appears in Collections:Наукові роботи студентів кафедри теорії та історії держави і права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9064-77007424426-1-PB.pdf150.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.