Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58455
Title: Корпоративна VoIP мережа на базі Asterisk IP PBX
Authors: Степанюк, А.В.
Keywords: дипломна робота
автоматичний розподільник викликів
шлюз прикладного рівня
базовий тарифний інтерфейс
протокол розподілу міток обмеженого маршруту
диференційовані послуги
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Комп'ютерні мережі, телефонія, телекомунікаційні системи на сьогоднішній день мають величезне значення в нашому сучасному суспільстві. В останній час виражаються тенденції до об'єднання різного роду мереж таких як: мережі Інтернет і локальних мереж, телекомунікаційних мереж, і інших мереж зв'я- зку: як телефонних, так і радіомереж. Технологічне об'єднання різнорідних мереж обумовлено ередавців цифрової інформації за мережами різного виду. IP-телефонія, або VoIP – Voice Over IP – це такий вид голосового зв'язку, де на передачу аудіо-інформації по цифрових каналах зв'язку, застосовується прото- кол IP. У цей час скрізь помічається заміна старих телефонних технологій на нові технології по IP-телефонії.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58455
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Степанюк А.В..pdfдипломна робота1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.