Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58458
Title: Система моніторингу рухомого об'єкту на базі технології ZigBee
Authors: Отрошко, С.В.
Keywords: дипломна робота
оперативна пам'ять
бездротова локальна мережа
контроль доступу до медіа
кластерна бібліотека
розширений спектр прямої послідовності
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В даний час завантаженість автомобільних шляхів стала глобальною проблемою. Особливо сильно вона відчувається у великих містах, мегаполісах, місцях, де на кожному перехресті встановлені світлофори, із заданим часом. Вчені підрахували, що мешканець великого міста витрачає півроку свого життя на очікування зеленого кольору світлофора. Також людина, дістаючись місця роботи, витрачають велику кількість часу, нервів; що згодом призводить до уповільнення роботи на підприємстві, так зростає кількість запізнень, тобто не раціональне використання людських ресурсів. Для вирішення цієї проблеми в ряді міст впроваджуються системи автоматизованого моніторингу дорожнього руху, що дозволяють розвантажити дорогу, тобто зменшити кількість машин, які чекають на перемикання світло- фора, а саме на тій ділянці доріг, яка цього потребує.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Бахтіяров Д.І.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58458
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Отрошко С.В..pdfдипломна робота1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.