Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58479
Title: Практична психологія
Authors: Демченко, Наталія Іванівна
Кокарєва, Анжеліка Миколаївна
Проскурка, Наталія Миколаївна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
здобувачі вищої освіти
магістри
академічна доброчесність
практична психологія
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Практична психологія : методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи / уклад.: Н. І. Демченко, А. М. Кокарєва, Н. М. Проскурка. – К.: НАУ, 2022. – 64 с.
Abstract: Для успішного завершення підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр», які навчаються в Національному авіаційному університеті за спеціальністю 053 «Психологія» освітньо-професійною програмою «Практична психологія» є виконання та захист кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота є однією з найважливіших форм науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти другого освітнього рівня, у процесі виконання якої демонструються набуті навички в роботі з науковою літературою та першоджерелами. Кваліфікаційна робота передбачає самостійне розв’язання складного завдання або комплексної проблеми у сфері психології, що супроводжується проведенням наукового дослідження та застосуванням інноваційних підходів щодо надання психологічної допомоги в обраній галузі наукового пошуку. У кваліфікаційній роботі не може бути академічного плагіату, фабрикації та фальсифікації. Успішне виконання та захист кваліфікаційної роботи залежить від чіткого і правильного розуміння здобувачами вищої освіти основних вимог до написання та оформлення випускної роботи, тому основною метою зазначених методичних рекомендацій є допомога випускникам у підготовці магістерської роботи в галузі практичної психології. У методичних рекомендаціях особлива увага звертається на дотримання здобувачами вищої освіти принципів академічної доброчесності під час написання кваліфікаційної роботи, а також виявлення рівня сформованості результатів навчання за освітньою програмою «Практична психологія» освітнього рівня «Магістр».
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58479
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри педагогіки та психології професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Практична психологія.pdfМетодичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи813.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.