Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58509
Title: Алгоритм підвищення якості передачі мультисервісних даних в телекомунікаційній мережі 5G
Authors: Домаєв, О.С.
Keywords: дипломна робота
телекомунікаційна мережа п’ятого покоління
адаптивна зміна швидкості передачі
базова мережа
адреса інтернет-протоколу
локальні мережі
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: У зв'язку зі швидким розвитком мультисервісних мереж, появою в Інтернеті ОТТ-сервісів, кожен з яких по-різному використовує ресурси мережі, має різні характеристики і вимоги до обслуговування цього трафіку, постає завдання розробки і впровадження методів управління трафіком. Зростає привабливість таких послуг для користувачів і зменшується використання традиційних послуг операторами зв’язку, які наражаються на ризикпадіння доходів від надання своїх послуг та призводять до перевантаження мережі. Ці типи проблем призводять до зниження рівня відмовостійкості в роботісистеми. Одним із шляхів вирішення цієї проблеми є співпраця операторів зв'язку та ОТТ-сервісів, заснована на забезпеченні максимальної гнучкості передачі мультимедійної інформації. Виходячи з цього, слід сказати, що найпопулярнішим засобом є пріоритезація різних типів трафіку за допомогою перспективних підходів і методів технології DPI.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: професор кафедри ТКРС, Климчук В.П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58509
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Домаєв О.С..pdfдипломна робота2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.