Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58514
Title: Метод підвищення ефективності програмно-конфігурованих мереж
Authors: Заблоцький, К.В.
Keywords: дипломна робота
віртуалізації мережевих функцій
протокол управління передачею
протокол користувацьких датаграм
алгоритм пошуку гармонії
менеджер транзакцій
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Програмно-конфігурована мережа (ПКМ) — це захоплююча технологія, яка забезпечує інновації в тому, як ми розробляємо мережі та керуємо ними. Хоча ця технологія, здається, з’явилася раптово, ПКМ є частиною довгої історії зусиль зробити комп’ютерні мережі більш програмованими. Я простежив інтелектуальну історію програмованих мереж, включаючи активні мережі, перші спроби відокремити площину керування та даних, а також нещодавню роботу над OpenFlow та мережевими операційними системами. Також я висвітлив ключові концепції і технологічні поштовхи та додатки, які спонукали до кожної інновації. Попутно розвінчав поширені міфи та хибні уявлення про технології та прояснив зв’язок між ПКМ і пов’язаними технологіями, такими як віртуалізація мережі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: професор кафедри ТКРС, Одарченко Р.С.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58514
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Заблоцький К.В..pdfдипломна робота1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.