Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58517
Title: Методи контролю навантажень SIP-серверів у мережах NGN
Authors: Макаров, І.С.
Keywords: дипломна робота
автоматична телефонна станція
інтернет-протокол
протокол ініціації сесії
якість обслуговування
мережа нового покоління
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В даний час телекомунікаційні технології знаходяться на такому високому рівні розвитку, що впроваджуються в будь-які пристрої, починаючи з найпростіших комп'ютерних модемів, що забезпечують доступ в Інтернет, і закінчуючи системами дистанційного керування автомобілем або побутовою технікою, реалізованими за допомогою мобільних телефонів (смартфони). На фоні бурхливого розвитку телекомунікацій змінюються основи будь-якого виду зв'язку - змінюються телефонні мережі, способи доступу до них, методи і системи проектування АТС, які забезпечують доступ абонентів до послуг зв'язку. Особливо цікаво розглянути можливості проектування і створення АТС, що використовуються повсюдно в самих різних компаніях - починаючи від міні АТС, до послуг яких вдаються невеликі компанії, стартапи, закінчуючи потужними комунікаційними структурами, які допомагали національним і міжнародним організаціям, офіси яких розташовуються на великій відстані один від одного.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Терентьєва І.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58517
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2022_диплом_Макаров І.С..pdfдипломна робота1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.