Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58602
Title: Сучасні технології при орнітологічному забезпеченні польотів в аеропортах
Authors: Будник, Богдан Андрійович
Keywords: кваліфікаційна робота
аеропорт
безпека польотів
орнітологія
ризики
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Буднік, Б.А. Сучасні технології при орнітологічному забезпеченні польотів в аеропортах: кваліфікаційна робота, 272 Авіаційний транспорт / Будник, Богдан Андрійович. – Київ: НАУ, 2022. – 120 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню вирішення проблеми підвищення ефективності управління безпекою польотів за рахунок розробки методів та моделей, інтегруючих якісні та кількісні підходи до аналізу ризиків в умовах невизначеності при реалізації авіаційної діяльності в прийнятному гарантованому діапазоні. Досягнення поставленої мети вимагало вирішення таких задач: здійснити аналіз безпеки авіаційної діяльності України в контексті забезпечення безпеки польотів та узагальнити джерела виникнення ризикових ситуацій, класифікувати авіаційні ризики; визначити принципи та стратегії забезпечення гарантованого рівня безпеки польотів; розробити комплекс методів та моделей управлінських рішень на основі використання міжнародних і національних стандартів у сфері забезпечення безпеки польотів. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати в навчальному процесі та практичній діяльності аеродромних служб.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник роботи: професор Тамаргазін О.А.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58602
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри технологій аеропортів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АКФ_2022_272_БудникБА.pdfкваліфікаційна робота1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.