Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59920
Title: Створення соціальної реклами на патріотичну тематику
Authors: Фурдат, Оксана Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
реклама
патріотична тематика
контент
відеореклама
соціальні мережі
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Фурдат О. Ю. Створення соціальної реклами на патріотичну тематику. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 70 с.
Abstract: з початку повномасштабного вторгнення значно зріс інтерес до соціальної реклами на патріотичну тематику. Вона формує свідому поведінку суспільства, підіймає патріотичний дух, спонукає людей до підтримки та допомоги військовим. Рівень патріотизму значно підвищився, і рекламні кампанії такого типу, дають позитивний результат. Соціальна реклама може закликати до об’єднання, популяризувати українське, розповсюджувати ідеї, які важливі для суспільства, формувати патріотичний настрій та бажання, задля діяльності, яка приноситиме користь державі. За останній рік соціальна реклама дедалі більше з’являється в нашому полі зору, але все ж таки їй не приділяється достатньої уваги. Отож, створення і дослідження соціальної реклами на патріотичну тематику є дуже актуальною темою.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувача вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор філософських наук, професор Христокін Геннадій Володимирович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59920
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
(ФМВ_2023_061_Фурдат О.Ю.).pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.