Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59922
Title: Просування освітньо-професійної програми "Реклама і зв'язки з громадськістю" в телеграмі
Authors: Дзюбан, Ганна Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
телеграм-канали
просування
контент
бренд
реклама
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дзюбан Г. Ю. Просування освітньо-професійної прорами "Реклама і зв'язки з громадськістю" в телеграмі. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 56с.
Abstract: Зростання популярності соціальних мереж та онлайн-маркетингу відкриває нові можливості для фахівців галузей реклама і зв’язки з громадськістю. Студентам важливо отримувати сучасні знання та навички, щоб бути конкурентноздатним на ринку праці. Просування освітньо-професійної програми «Реклама і зв'язки з громадськістю» в телеграмі може мати багато переваг. По-перше, телеграм є однією з найпопулярніших платформ для спілкування в інтернеті, де користувачі можуть знайти та приєднатися до спеціалізованих груп за інтересами. По-друге, просування програми в цьому меседжері дозволить залучити до неї більше студентів з усієї країни та навіть світу, оскільки телеграм популярний у багатьох країнах. По-третє, використання телеграму дозволяє легко і швидко ділитися інформацією про програму, публікувати анонси подій, опитування та інші цікаві матеріали, що зацікавить студентів у навчанні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05. 2021 р №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторію університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор філософських наук, професор Христокін Геннадій Володимирович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59922
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_ДзюбанГЮ.pdf977.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.