Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59967
Title: Створення інстаграм-блогу про кінематограф «Фінальний кадр»
Authors: Черниш, Софія Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
кінематограф
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Черниш С. Ю. Створення інстаграм-блогу про кінематограф «Фінальний кадр». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 56с.
Abstract: Особливості платформи «Інстаграм» роблять її потужним інструментом для сучасної журналістики. Вона надає журналістам можливість розширити свою аудиторію, створювати захопливий візуальний контент та спілкуватися з читачами. «Фінальний кадр» – це чудова тема для блогу, оскільки вона дозволяє зосередитися на різних аспектах кінематографу: від аналізу кінострічок до акторської майстерності та інших важливих елементів фільму. Заохотити читачів не лише переглядати, а також читати про кіно та познайомитися більше саме з українським кіномистецтвом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи старший викладач кафедри журналістики Кевлюк Ірина Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59967
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черниш_Софія.pdfкваліфікаційна робота1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.