Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60043
Title: Просування відеоконтенту кафедри реклами і звязків з громадськістю на платформі «YOUTUBE»
Authors: Мартинюк, Аліна Михайлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
реклама
просування
цільова аудиторія
комунікація
відео-контент
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мартинюк А. М. Просування відеоконтенту кафедри реклами і звязків з громадськістю на платформі «YOUTUBE». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 51 с.
Abstract: Ютуб є ефективною платформою для промоції освітніх послуг, зокрема для просування ютуб-каналу «Кафедра реклами і зв’язків з громадськістю», що дає змогу залучити якомога більше учнів чи студентів поінформувати про характер і якість освітніх послуг та створити потужне ком’юніті. Створити та поширити відео на платформі «Ютуб» може будь-хто, але, щоб робити це успішно потрібно мати стратегію. Необхідно вміти та знати, як підібрати ключові слова, оптимізувати канал, як рекламувати та співпрацювати з іншими блогерами та брендами.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од. "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторій університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Рижко Олена Миколаївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60043
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_МартинюкАМ.pdf486.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.