Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60138
Title: HFC мережа
Authors: Лісовський, Л.А.
Keywords: дипломна робота
оптичне волокно до будинку
цифрова лінія передплатника
протокол інтернет
якість обслуговування
радіочастота
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є отримання глибокого розуміння технології HFC, оцінка переваг і обмежень, вивчення ефективності використання ресурсів та надійності мережі, а також аналіз перспектив розвитку цієї технології. Об’єктом дослідження – є фізична інфраструктура мультисервісної мережі HFC та її функціональні та експлуатаційні аспекти. Предметом дослідження – є технологія Hybrid fibre-coaxial (HFC) і її застосування для створення мультисервісної мережі. Практичне значення отриманих результатів. Отримані результати дослідження мають важливе практичне значення для різних зацікавлених сторін, таких як оператори зв'язку, постачальники послуг, технічні спеціалісти та рішення приймальники в цій галузі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Соколов Г.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60138
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Лісовський Л.А..pdfдипломна робота4.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.