Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60139
Title: Забезпечення QoS в мережі передачі даних засобами ОС Linux
Authors: Зелінський, О.О.
Keywords: дипломна робота
якість обслуговування
маркування пакетів
класифікація пакетів
дисципліни обслуговування
класи обслуговування
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Мета кваліфікаційної роботи – збільшення розуміння та знань щодо забезпечення якості обслуговування в мережах на базі ОС Linux, а також виявлення можливостей та обмежень засобів QoS у цьому середовищі. Об’єктом дослідження – є процес забезпечення якості обслуговування (QoS) в мережі передачі даних, з використанням засобів, які надає операційна система Linux. Предметом дослідження – є специфічні засоби та механізми, які надає операційна система Linux для забезпечення якості обслуговування (QoS) у мережевому середовищі. Практичне значення отриманих результатів. Отримані результати можуть бути використані як рекомендації для системних адміністраторів, мережевих інжене- рів та розробників програмного забезпечення для досягнення кращої продуктивності, ефективності та задоволення потреб користувачів в мережевому середовищі з використанням ОС Linux.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін Є.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60139
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Зелінський О.О..pdfдипломна робота1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.