Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60140
Title: Захищена мережа на базі інструментальних засобів технології VPN
Authors: Юрченко, А.А.
Keywords: дипломна робота
корпоративна мережа
локальна обчислювальна мережа
міжмережний екран
операційна система
програмне забезпечення
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В основі захисту інформації в корпоративних мережах лежить запобігання викрадення інформації. Переважна більшість людей має доступ до мережі Іnternet, а хакерів на сьогоднішній день більше як ніколи. Постає питання захисту мережі, яке не варто відкладувати на потім, з рештою, це може обернутись збитками для компанії.Мета та завдання. Метою роботи є дослідження захищеної мережі з використанням інструментальних засобів технології VPN. Для побудови захищених корпоративних мереж. Завданнями дослідження є: 1. Поняття та класифікація VPN мереж. Дослідити протоколи VPN. 2. Особливості побудови VPN мереж. Поняття “тунелю” під час передачі даних у мережі. Види архітектури VPN мереж. 3. Побудова захищеної мережі засобами технології VPN. Об’єктом дослідження є безпека захищеної мережі. Предметом дослідження є побудова в корпоративних мережах систем захисту інформації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60140
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Юрченко А.А..pdfдипломна робота1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.