Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60150
Title: Структурована кабельна система підприємства
Authors: Кοваленкο, Α.Ι.
Keywords: дипломна робота
структурована кабельна система
магістральна гілка
внутрішня магістральна гілка
горизонтальна підсистема
підсистема стандартного призначення
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єкт дослідження – є структурована кабельна система багатоповерхової будівлі офісного призначення підприємства. Предмет дослідження – є аналіз, вивчення та розробка структурованих кабельних систем, їхніх характеристик, принципів побудови, вибору кабелів та активного обладнання, а також методів монтажу та управління цими системами. Мета кваліфікаційної роботи – полягає у дослідженні та аналізі структурованих кабельних систем, їхньої ролі та переваг у сучасному інформаційному оточенні. Вона включає в себе вивчення принципів побудови структурованої кабельної системи, вибір оптимальних кабельних типів, активного обладнання та методів монтажу. В процесі дослідження будуть використані методи аналізу та порівняння, а також огляд літературних джерел, наукових публікацій та практичних рекомендацій. Результати дослідження сприятимуть підвищенню розуміння важливості структурованих кабельних систем і нададуть рекомендації щодо їхньої ефективної імплемента- ції та управління. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати при побу- дові та експлуатації СКС.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Антонов В.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60150
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Кοваленкο Α.Ι..pdfдипломна робота3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.