Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60155
Title: Відеоконференцзв’язок підприємства
Authors: Редько, О.Г.
Keywords: дипломна робота
мультипортовий концентратор
категорії відеоконференцзв'язку
організація каналів зв'язку
стандарт H.261
стандарти стиснення звуку
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єкт дослідження – є відеоконференцзв'язок підприємства. Предмет дослідження – є аналіз, вивчення та розробка відеоконференцзв'язку в контексті підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – є дослідження та аналіз відеоконференцзв'язку підприємства як ефективного інструменту комунікації. Вона передбачає вивчення технологій та систем відеоконференцзв'язку, їхніх переваг та обмежень, а також впливу на організаційну ефективність та співпрацю внутрішніх та зовнішніх стейкхолдерів підприємства. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендується застосовувати при використання відеоконференцзв'язку на підприємствах, що сприяє покращенню комунікаційних процесів, збільшенню продуктивності та ефективності роботи, а також зниженню витрат на організацію зустрічей та подорожей. Отримання практичних рекомендацій на основі результатів дослідження допоможе підприємствам максимально використовувати потенціал відеоконференцзв'язку для досягнення своїх бізнес-цілей та забезпечення конкурентних переваг.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Соколов Г.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60155
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Редько О.Г..pdfдипломна робота3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.