Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60169
Title: Пристрій безперебійного живлення
Authors: Павленкο, П.С.
Keywords: дипломна робота
джерело безперебійного живлення
напруга
вузол зв'язку
система електроживлення
вихідний фільтр
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об'єкт дослідження: джерело безперебійного живлення – елемент системи гарантованого електроживлення для вузла зв'язку. Мета роботи – проектування системи гарантованого електроживлення для вузла зв'язку, що має власне джерело безперебійного живлення та дослідження його роботи. У процесі роботи: здійснено розрахунок основних блоків ДБЖ, здійснено вибір системи електроживлення постійного струму, а також розраховані: повна потужність електроспоживання вузла зв'язку, що компенсують конденсатори, щоб отримати необхідне значення коефіцієнта потужності, що заземлюють пристрій. Змодельована робоча модель ДБЖ з двома типами управління, отримані осцилограми. У розділі «фінансовий менеджмент, ресурсоефективність і ресурсозбереження» було визначено рентабельність і вартість ДБЖ, а як і собівартість виробництва. Випускна кваліфікаційна робота виконана у текстовому редакторі Microsoft OfficeWord 2007, PDFelement. Імітаційне моделювання основних вузлів ДБЖ вико н ано у програмному середовищі MatLab.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Малоєд М.М.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60169
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Павленкο П.С..pdfдипломна робота2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.