Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирієнко, Юлія Вадимівна-
dc.date.accessioned2023-06-30T12:22:48Z-
dc.date.available2023-06-30T12:22:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКирієнко Ю.В. Створення і просування в соціаьній мережі "Інстаграм" воркбуків для вивчення англійської мови. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60181-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од. "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кандидат історичних наук, доцент кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Кулинич Олександра Іванівна.uk_UA
dc.description.abstractПроєкт створення та просування воркбуків для вивчення англійської мови в Інстаграм є актуальним та важливим кроком у забезпеченні доступності та ефективності вивчення мови для широкої аудиторії. Інстаграм є однією з найпопулярніших соціальних мереж у світі, що забезпечує широку аудиторію для розповсюдження воркбуків. Крім того, вони можуть бути доступними для використання в будь-який час та в будь-якому місці, що дозволяє користувачам вчитися у комфортнх умових і в зручний час.uk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectцільова аудиторіяuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectсоціальні мережіuk_UA
dc.subjectкреативністьuk_UA
dc.titleСтворення і просування в соціаьній мережі "Інстаграм" воркбуків для вивчення англійської мовиuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_КирієнкоЮВ.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.