Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60188
Title: Мережа доступу FTTB на базі технології GPON
Authors: Дейнека, Г.Ю.
Keywords: дипломна робота
гігабітна пасивна оптична мережа
пасивна оптична мережа ethernet
оптична мережева одиниця
мережі доступу
різновиди пасивних оптичних мереж
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єкт дослідження – мережа доступу FTTB GPON, яка є пасивною оптичною мережею з технологією GPON для забезпечення швидкого та надійного інтернет-з'єднання для абонентів. Предмет дослідження - технологія FTTB на базі технології GPON. Мета і завдання досліджень. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та проєктування мережі доступу FTTB GPON на базі технології GPON, з метою абезпечення швидкого та надійного доступу до інтернету для абонентів. Для досягнення поставленої мети було сформульовано такі завдання: 1. Дослідити технологію FTTx та різновиди пасивних оптичних мереж доступу 2. Дослідити стандарт GPON, його стек протоколів та формат кадрів, провести аналіз трафіку; 3. Розрахувати технічні параметри проєктованої мережі, зокрема максимальну та мінімальну довжину регенераційної ділянки, практичний оптичний бюджет, сумарне загасання лінії, надійність та пропускну спроможність; 4. Вибрати оптимальне станційне та абонентське обладнання, а також розгалужувачі та оптичні кабелі для забезпечення найкращих характеристик мережі; 5. Побудувати мережу доступу FTTB на базі технології GPON.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60188
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Дейнека Г.Ю..pdfдипломна робота2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.