Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60193
Title: Моделювання мережі на базі протоколу IPv6 з використанням програмного пакету Packet Tracer
Authors: Печерний, С.Β.
Keywords: дипломна робота
інтернет-протокол
протокол керування передачею
протокол динамічної конфігурації хоста
протокол керуючих повідомлень інтернету
блок розподілу електроенергії
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єкт дослідження – є протокол IPv6, в рамках дослідження буде проведено моделювання цієї мережі з використанням програмного пакету Packet Tracer та дослідження її функціональних можливостей, продуктивності та ефективності. Предмет дослідження –є процес моделювання мережі на базі протоколу IPv6 з використанням програмного пакету Packet Tracer. Дослідження зосереджується на вивченні можливостей та ефективності використання IPv6 у мережевому середовищі, а також на розробці та налаштуванні модельної мережі з використанням Packet Tracer. Мета кваліфікаційної роботи – моделювання мережі на базі протоколу IPv6 з використанням програмного пакету Packet Tracer і дослідження її функціональності та продуктивності. Основна мета полягає в оцінці можливостей та переваг використання IPv6 у сучасних мережевих середовищах.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60193
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Печерний С.Β..pdfдипломна робота2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.