Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60197
Title: Захист мультимедійної мережі від DDoS-атак на основі технології DPI
Authors: Лиштва, Є.Ю.
Keywords: дипломна робота
архітектура мультимедійної мережі
хмарні обчислювальні середовища
хмарні технології
архітектура DDoS-атак
DDoS-атаки
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єктом дослідження –. є аналіз та захист мультимедійної мережі від DDoS-атак з використанням технології DPI (Deep Packet Inspection). Предмет дослідження –.є аналіз та розробка методів та алгоритмів захисту мультимедійних мереж від DDoS-атак з використанням технології DPI. Мета кваліфікаційної роботи –. проаналізувати сучасні методи та технології захисту мультимедійних мереж від DDoS-атак, а також розробити ефективні методи та алгоритми захисту мультимедійної мережі на основі технології DPI. Метод дослідження –. збір та аналіз статистичних даних: збір інформації про DDoS-атаки на мультимедійну мережу, вимірювання показників пропускної здатності, завантаженості мережі, а також аналіз типових характеристик атак та їх впливу на мережевий трафік. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати в якості підґрунтя для розробки нових методів або рішень в області захисту мультимедійних мереж від DDoS-атак. Ці матеріали можуть стати основою для подальшої розробки продуктів або систем захисту, які будуть використовуватися в індустрії.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Климчук В.П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60197
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Лиштва Є.Ю..pdfдипломна робота1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.