Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60206
Title: Мультисервісна мережа з застосуванням технології SDH
Authors: Жавοрοнкοв, Ι.Ο.
Keywords: дипломна робота
мультисервісна мережа
синхронний цифровий ієрархічний
віртуальний канал
віртуальний шлях
синхронний транспортний модуль
Issue Date: Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Мета - дослідження технології SDH (Synchronous Digital Hierarchy) та її застосування у створенні мультисервісної мережі. Об’єктом дослідження є сама мультисервісна мережа, яка є комплексним об'- єктом, що складається з різноманітних елементів та систем. Предметом дослідження є комплексний аналіз технології SDH як засобу передачі різноманітних послуг у мережі зв'язку в мультисервісній мережі. До практичних застосувань результатів дослідження можуть належати: 1. Розробка нових мереж зв'язку та модернізація існуючих мереж з використанням технології SDH з метою забезпечення передачі різноманітних послуг високої якості. 2. Оптимізація мультисервісних мереж з використанням технології SDH з метою зниження витрат на їх будівництво та експлуатацію. 3. Підвищення ефективності керування та моніторингу мультисервісних мереж з використанням технології SDH, що дозволить забезпечити їх безперебійну роботу та вчасну діагностику несправностей. 4. Використання результатів дослідження для навчання студентів та фахівців з телекомунікацій та інформаційних технологій, що дозволить підготувати кваліфікованих кадрів для роботи в галузі телекомунікацій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Антонов В.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60206
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Жавοрοнкοв Ι.Ο..pdfдипломна робота2.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.