Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60210
Title: Дизайн готельно-ресторанного комплексу
Other Titles: Design of a hotel and restaurant complex
Authors: Мостова, Анастасія Володимирівна
Mostova, Anastasiia
Keywords: кваліфікаційна робота
бакалаврська робота
дизайн інтер’єру
технології
функціональне зонування
формоутворення
ергономіка
готель
graduate work
bachelor work
interior design
technologies
functional zoning
formation
ergonomics
hotel
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мостова А.В. Дизайн готельно-ресторанного комплексу. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 61 с.
Abstract: Тема готельно-ресторанного комплексу дуже актуальна в сучасному світі, адже індустрія гостинності є однією з найбільш швидкозростаючих галузей економіки. За даними Всесвітньої туристичної організації, кількість міжнародних туристів у світі з кожним роком зростає, а разом з цим зростає і попит на готельні та ресторанні послуги. Туризм є однією з найбільш швидкозростаючих галузей світової економіки, тому готельно-ресторанні комплекси стають все більш необхідними для задоволення потреб туристів. По-друге, з розвитком технологій та підвищенням рівня життя населення люди стають все більш вимогливими до якості та рівня послуг, що також потребує розвитку готельно-ресторанного бізнесу. По-третє, такий комплекс може виступати не тільки як туристичний або заклад харчування, а й як місце проведення різноманітних заходів та заходів, що дає можливість розширити спектр послуг і збільшити прибуток. Проаналізовано вітчизняний та міжнародний досвід грамотного створення готельно-ресторанних комплексів є важливим джерелом для розвитку цього сектору в Україні. Аналіз такого досвіду допоможе виявити кращі практики та інноваційні технології, які можуть бути застосовані для підвищення якості та ефективності роботи готельно-ресторанних комплексів. Здійснено розробку концепції дизайну інтер'єру для готельноресторанного. Функціональність і візуальна привабливість повинні бути гармонізовані з урахуванням стилю, атмосфери і бренду готелю або ресторану. Практична цінність даної кваліфікаційної роботи полягає у тому, що запропонований дизайн готельно-ресторанного комплексу враховує потреби та вимоги гостей і створює затишну та комфортну атмосферу. Правильно підібрані кольори, освітлення, меблі та декоративні елементи створюють приємну атмосферу, що позитивно впливає на задоволеність та враження гостей.
The topic of the hotel-restaurant complex is very relevant in the modern world, because the hospitality industry is one of the fastest growing sectors of the economy. According to the World Tourism Organization, the number of international tourists in the world is increasing every year, and with it, the demand for hotel and restaurant services is also increasing. The domestic and international experience of the competent creation of hotel and restaurant complexes is analyzed and is an important source for the development of this sector in Ukraine. Analysis of such experience will help identify best practices and innovative technologies that can be applied to improve the quality and efficiency of hotel and restaurant complexes. The interior design concept for the hotel-restaurant was developed. Functionality and visual appeal should be harmonized taking into account the style, atmosphere and brand of the hotel or restaurant. The practical value of this qualification work is that the proposed design of the hotel and restaurant complex takes into account the needs and requirements of the guests and creates a cozy and comfortable atmosphere. Correctly selected colors, lighting, furniture and decorative elements create a pleasant atmosphere, which positively affects the satisfaction and impression of guests. First of all, tourism is one of the fastest-growing sectors of the world economy, so hotel and restaurant complexes are becoming more and more necessary to meet the needs of tourists. Secondly, with the development of technology and the improvement of the standard of living of the population, people are becoming increasingly demanding of the quality and level of services, which also requires the development of the hotel and restaurant business. Thirdly, such a complex can act not only as a tourist or catering establishment, but also as a venue for various events and activities, which makes it possible to expand the range of services and increase profits.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.арх., доцент Гнатюк Лілія Романівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60210
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мостова_401_2023_кваліфікаційна_робота.pdfПояснювальна записка2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.