Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60220
Title: Створення та просування тревел-блогу в мережі "Інстаграм"
Authors: Степаненко, Анастасія Едуардівна
Keywords: кваліфікаційна робота
тревел-блог
Інстаграм
соціальні мережі
стратегія
просування
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Степаненко А.Е. Створення та просування тревел-блогу в мережі "Інстаграм". - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 48 с.
Abstract: Сфера блогів про дитячий туризм є актуальною і важливою для батьків, які хочуть знайти інформацію про туристичні місця, де можна поїхати з дітьми. Оскільки батьки, зазвичай, мають певні вимоги та обмеження щодо місць відпочинку для дітей, блогери, які пишуть про дитячий туризм, можуть допомогти знайти ідеальну подорож для всієї родини. Хоча дослідження цієї сфери досі доволі побіжні, вони є дуже важливими для розуміння тенденцій та потреб батьків у плануванні туристичного відпочинку з дітьми. Тревел-блог про відпочинок та мандри із дітьми допоможе зрозуміти, які типи відпочинку найкраще пропонувати батькам, які сфери актуальні для популяризації, які ресурси та інструменти краще використовувати для планування подорожей тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од. "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти в репозитарії університету". Керівник кваліфікаційної роботи доктор історичних наук, професор кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Кравченко Володимир Іванович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60220
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_СтепаненкоАЕ.pdf883.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.