Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСергеєва, Валерія Євгенівна-
dc.contributor.authorSerheieva, Valeriia-
dc.date.accessioned2023-07-04T07:28:44Z-
dc.date.available2023-07-04T07:28:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСергеєва В. Є. Дизайн готельно-ресторанного комплексу. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60266-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: старший викладач Новік Ганна Володимирівнаuk_UA
dc.description.abstractУ даний час в Україні проєктування готельно-ресторанних комплексів сприймається вже не зовсім як недорогий заклад для тимчасового проживання молоді або туристів, але також ймовірним місцем розміщення людей, які втратили свою домівку в сучасних реаліях які шукають тимчасове житло з усіма потребами. Практична цінність даної кваліфікаційної роботи полягає у в тому, що запропонований дизайн готельно-ресторанного комплексу із авторськими розробками має декілька призначень, такі як надання тимчасового житла в зруйнованих містах, а у майбутньому – прийняття бажаючих відвідати ці міста туристів. В ході роботи над завданням на проєктування виконано відповідний аналіз джерел із використанням набутих знань в концепції проєкту та його реалізації з прийняттям до уваги усіх вимог, норм та правил щодо доречної організації простору для місць спільного проживання людей та подальшої безпроблемної експлуатації будівлі, також було організовано та обладнано ресторанну частину цього готельно-ресторанного комплексу, з розміщенням місць для зручної функціональності ресторанної частини. Не зважаючи на головні та ключові моменти комплексу, а тобто готель та ресторан, також було організовано такі приміщення для релаксації та відпочинку такі як: спа, спортзал, дитяча кімната, лоббі бар. Всі ці приміщення надають змогу туристам або просто клієнтам не тільки переночувати та поїсти, а і трішки відпочити скориставшись такими послугами даного комплексу. Також як і в більшості готельно-ресторанних комплексів, було організовано бізнес центри для людей які працюють в онлайн режимі. Даний готельно-ресторанний комплекс створений в еко-стилі, що свідчить про зростання свідомості та про проблеми навколишнього середовища та бажання зберегти природні ресурси спонукаючи людей шукати більш сталі та екологічно чисті способи життя, тому еко-стиль відповідає цим вимогам і потребам, пропонуючи використання природних матеріалів.uk_UA
dc.description.abstractAt present in Ukraine, the design of hotel and restaurant complexes is perceived not only as an affordable place for temporary accommodation for young people or tourists, but also as a possible location for people who have lost their homes in modern realities and are seeking temporary housing with all amenities. The practical value of this qualification work lies in the fact that the proposed design of a hotel and restaurant complex with original developments serves several purposes, such as providing temporary housing in ruined cities and, in the future, accommodating tourists wishing to visit these cities. During the work on the assignment for design, a relevant analysis of sources was carried out using acquired knowledge in the project's concept and its implementation, taking into account all requirements, norms, and rules regarding the appropriate organization of space for communal living and seamless building operation. Additionally, the restaurant section of this hotel and restaurant complex was organized and equipped, with the placement of spaces for convenient functionality of the restaurant area. Despite the main and key elements of the complex, namely the hotel and restaurant, relaxation and leisure facilities were also organized, such as a spa, gym, children's room, and lobby bar. All these spaces provide tourists or simply customers with the opportunity not only to stay overnight and eat but also to relax a bit by availing themselves of the services offered by this complex. As in most hotel and restaurant complexes, business centers were also organized for people working online. This hotel and restaurant complex is created in an eco-style, which indicates a growing awareness of environmental issues and the desire to conserve natural resources, urging people to seek more sustainable and environmentally friendly ways of living. Therefore, the eco-style meets these requirements and needs by offering the use of natural materials.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectдизайн інтер’єруuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectеко-стильuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectкольорова гамаuk_UA
dc.subjectgraduate workuk_UA
dc.subjectbachelor workuk_UA
dc.subjectinterior designuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjecthotel and restaurant complexuk_UA
dc.subjecteco styleuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectcolor schemeuk_UA
dc.titleДизайн готельно-ресторанного комплексуuk_UA
dc.title.alternativeDesign of a hotel and restaurant complexuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЗ_Сергеєва.pdfПояснювальна записка2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.