Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУчень, Станіслав Павлович-
dc.contributor.authorUchen, Stanislav-
dc.date.accessioned2023-07-04T07:35:19Z-
dc.date.available2023-07-04T07:35:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУчень С.П. Дизайн фудкорту торгово-розважального центру. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60273-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: д.іст.н., професор Карпов Віктор Васильовичuk_UA
dc.description.abstractФудкорти є неодмінною складовою сучасних торгово-розважальних центрів. Вони надають відвідувачам можливість насолодитися смачною їжею, а також створюють центр зустрічей, сприяючи соціальній взаємодії та комфорту. Дизайн інтер'єру фудкорту має велику практичну цінність, оскільки може бути використаний при розробці дизайну фудкорту в торгово-розважальному центрі. В ході роботи над проєктом виконано аналіз джерел з використанням набутих знань у концепції проєкту та його реалізації з урахуванням вимог, норм та правил, що стосуються організації простору закладів громадського харчування. У кваліфікаційній роботі детально розглянуто історію розвитку фудкортів від їх зародження до їх сучасних форм. Розглянуті різні види фудкортів, починаючи з класичних до концептуальних ресторанів. Також проаналізовано досвід формування фудкортів в різних регіонах світу. Робота також детально розглядає особливості проєктування та дизайну фудкортів у торгово-розважальних центрах. Вона враховує різноманітні аспекти, які впливають на ефективність та привабливість фудкорту для відвідувачів. Аналіз аналогів та вивчення джерел надають цінну інформацію, яка використовується для розробки рекомендацій. Цей аналіз допомагає зрозуміти тенденції та успішні практики у сфері фудкортів, що дозволяє врахувати їх при проєктуванні нового об'єкту. На основі цього аналізу та джерел, робота пропонує цінні рекомендації, спрямовані на успішну реалізацію фудкорту в торгово-розважальних центрах. Розширюючи вищевикладене, фудкорти відіграють значну роль у створенні привабливого середовища для відвідувачів торгово-розважальних центрів. Вони не лише задовольняють гастрономічні потреби, а й створюють можливість для спілкування, зустрічей і нових знайомств. Це сприяє соціальній взаємодії та формуванню комфортної атмосфери.uk_UA
dc.description.abstractFood courts are an indispensable component of modern shopping and entertainment centers. They provide visitors with an opportunity to enjoy delicious food and also create a hub for gatherings, promoting social interaction and comfort. The interior design of the food court has great practical value, as it can be used in the development of the design of the food court in the shopping and entertainment center. During the work on the project, an analysis of sources was performed using the acquired knowledge in the concept of the project and its implementation, taking into account the requirements, norms and rules related to the organization of the space of public catering establishments. The qualification paper examines in detail the history of the development of food courts from their birth to their modern forms. Different types of food courts are considered, starting from classic to conceptual restaurants. The experience of forming food courts in different regions of the world was also analyzed. The work also examines in detail the design and design features of food courts in shopping and entertainment centers. It takes into account various aspects that affect the efficiency and attractiveness of a food court for visitors. Peer analysis and source studies provide valuable information that is used to develop recommendations. This analysis helps to understand trends and successful practices in the field of food courts, which allows you to take them into account when designing a new facility. Based on this analysis and sources, the work offers valuable recommendations aimed at the successful implementation of a food court in shopping and entertainment centers. Expanding on the above, food courts play a significant role in creating an attractive environment for visitors to shopping and entertainment centers. They not only satisfy gastronomic needs, but also create an opportunity for communication, meetings and new acquaintances. This contributes to social interaction and the formation of a comfortable atmosphere.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectдизайн інтер’єруuk_UA
dc.subjectфудкортuk_UA
dc.subjectторгівельно-розважальний центрuk_UA
dc.subjectдизайнuk_UA
dc.subjectвідвідувачіuk_UA
dc.subjectгромадські майданчикиuk_UA
dc.subjectgraduate workuk_UA
dc.subjectbachelor workuk_UA
dc.subjectinterior designuk_UA
dc.subjectfood courtuk_UA
dc.subjectshopping and entertainment centeruk_UA
dc.subjectdesignuk_UA
dc.subjectvisitorsuk_UA
dc.subjectpublic areasuk_UA
dc.titleДизайн фудкорту торгово-розважального центруuk_UA
dc.title.alternativeDesign of the food court of the shopping and entertainment centeruk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЗ Учень.pdf12.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.