Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60292
Title: Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку
Authors: Васильченко, Ярослав Олексійович
Keywords: дипломна робота
проект землеустрою
землі житлової та громадської забудови
земельний фонд
реєстрація права власності
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васильченко Я.О. Аналіз проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2023. - 79 с.
Abstract: Розроблення різних видів документацій із землеустрою є одним із його заходів, що полягає у забезпеченні раціонального використання та охорони земель. На сьогодення при постійному розвитку земельних відносин є актуальним передача земельних ділянок у власність. Однією із основних стадій оформлення права власності на земельну ділянку є проект відведення. Розроблення різних видів документацій із землеустрою є одним із його заходів, що полягає у забезпеченні раціонального використання та охорони земель. На сьогодення при постійному розвитку земельних відносин є актуальним передача земельних ділянок у власність. Однією із основних стадій оформлення права власності на земельну ділянку є проект відведення. Тому на сьогодні дуже важливою складовою є розробка проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність. Тому розробка проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність потребує закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок, а також вдосконалення та прискорення цього процесу.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.е.н, доцент Стецюк Михайло Петрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60292
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2023_193_Васильченко Я.О..pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.