Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60293
Title: Контроль за використанням та охороною земель сільськогосподарського призначення в Україні
Authors: Вощенко, Яна Валеріївна
Keywords: дипломна робота
земельний фонд
охорона земель
ефективність контролю
землі сільськогосподарського призначення
стале землекористування
Issue Date: Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вощенко Я.В. Контроль за використанням та охороною земель сільськогосподарського призначення в Україні. - Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня "бакалавр" за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". - Київ: Національний авіаційний університет, 2023. - 53 с.
Abstract: Всесвітньо відомий факт, що земля є головною складовою національного багатства та основним засобом виробництва у сільському господарстві. Тож контроль та охорона земельних ресурсів має велике значення як для розвитку економіки всієї країни, так і для виробництва сільськогосподарської продукції. Сільськогосподарське виробництво необхідно поєднувати з системою техніко-економічних заходів, які спрямовані на його охорону, відтворення і раціональне використання. Необхідність контролю за використанням та охороною земель сільськогосподарського призначення в Україні, також випливає з того, що вони забезпечують засоби для існування та створюють сировину для переробної промисловості. Отже, ресурси землі, а саме їх ефективне використання, є основою продовольчої безпеки. Саме тому обрана проблематика дослідження є вельми актуальною на даний момент.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник роботи: к.е.н, доцент Стецюк Михайло Петрович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60293
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_2023_193_Вощенко Я.В..pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.