Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60344
Title: Застосування сучасних технологій розробки чат-ботів на прикладі магазину побутової техніки та електроніки.
Authors: Доплатюк, Максим Вікторович
Keywords: дипломна робота
чат-бот
Telegram
побутова техніка
магазин
Python
Facebook
оплата
консультація
відстеження товару
Issue Date: 26-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Доплатюк М. В. Застосування сучасних технологій розробки чат-ботів на прикладі магазину побутової техніки та електроніки. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 54 с.
Abstract: Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на тему: «Застосування сучасних технологій розробки чат-ботів на прикладі магазину побутової техніки та електроніки» містить: 55 сторінок, 13 рисунків, 7 таблиць, 17 інформаційних джерел. Об’єкт дослідження – чат-бот магазину побутової техніки та електроніки. Предмет дослідження – технології розробки чат-боту магазину побутової техніки та електроніки. Мета кваліфікаційної роботи – розробити чат-бот магазину побутової техніки та електроніки. Методи дослідження – логічний, синтезу, аналізу, порівняльний, обробка літературних джерел. Дослідження зі застосування сучасних технологій розробки чат-ботів на прикладі магазину побутової техніки та електроніки має на меті показати ефективність та переваги використання чат-ботів у сфері роздрібної торгівлі. Прототип чат-боту буде результатом цього дослідження, який можна буде впровадити на практиці з метою поліпшення обслуговування клієнтів та підвищення конкурентоспроможності магазину. Для розробки чат-боту знайдено та використано найефективніші програмні засоби.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Костянтин Прокопенко.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60344
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Доплатюк М.В..pdfДипломна робота бакалавра1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.