Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60591
Title: Ефективність управління виробничим потенціалом підприємства в умовах неомодернізації
Authors: Вікентьєв, Ілля Олегович
Keywords: дипломна робота
потенціал
виробничий потенціал
управління
стратегія
розвиток
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вікентьєв І. О. Ефективність управління виробничим потенціалом підприємства в умовах неомодернізації. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 131 с.
Abstract: В даний час модернізація економіки отримала статус національної ідеї. При всьому благотворному впливі глобальної економічної відкритості неминуче виникає питання про можливий підрив конкурентоспроможності та економічної безпеки. Модернізація економіки є питанням виживання країни в сучасному світі. В умовах неомодернізації актуальними стають проблеми конкурентоспроможності та сталого розвитку підприємств на базі більш повного використання і нарощування їх виробничого потенціалу. Суть сталого розвитку підприємства полягає в цілеспрямованій зміні факторів його внутрішнього середовища з урахуванням вимог зовнішнього середовища і одночасним забезпеченням підприємства комплексною стійкістю. На жаль, в економіці існує ряд соціально-економічних передумов для слабкого розвитку цього виду ресурсів в практиці господарюючих суб'єктів. У зв'язку з цим актуальним стає виявлення стратегії розвитку підприємства і стратегії в сфері управління виробничим потенціалом підприємства з метою підвищення ефективності його господарської діяльності. У цьому контексті тема дослідження набуває актуальності і важливості. Питанням управління виробничим потенціалом підприємства в умовах неомодернізації протягом останніх років приділяється все більше уваги зі сторони науковців різних країн, однак кожен дослідник зосереджує свою увагу на відокремлених елементах комплексної системи управління виробничим потенціалом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Сімкова Тетяна Олексіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60591
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Вікентьєв_І._О..pdfДипломна робота375.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.