Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60593
Title: Стратегія антикризового управління в сучасних умовах
Authors: Панчошна, Тетяна Миколаївна
Keywords: дипломна робота
стратегія
управління
криза
антикризове управління
підприємство
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Панчошна Т. М. Стратегія антикризового управління в сучасних умовах. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 145 с.
Abstract: Напевно, чи не кожне підприємство інколи стикається з проблемами, які провокують гостру кризу у його діяльності, що в подальшому призводить до погіршення характеристик його фінансового стану: платоспроможності, рентабельності, ліквідності, фінансової стійкості, оборотності оборотних коштів тощо. Ринкові форми господарювання в умовах нинішньої жорсткої конкуренції часто призводять до тимчасового унеможливлення платоспроможності деяких суб’єктів господарювання. Криза може виникнути на будь-якому етапі життєвого циклу підприємства. А сьогодні, в нинішніх умовах конкретної невизначеності зовнішнього середовища, періодичності виникнення трансформацій та кризових явищ, особливо важливим є питання формування ефективної антикризової стратегії, недооцінюючи яку, підприємства стримують темпи розвитку своєї економічної діяльності. Актуальність даної теми полягає в першу чергу у тому, що застосування українськими підприємствами антикризової стратегії у майбутньому дасть можливість послабити або ж попередити кризу, а також швидко пристосуватись до нових умов.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Ковальчук Альона Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60593
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Панчошна_Т._М.pdfДипломна робота224.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.