Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60599
Title: Оранізаційно-економічні аспекти підвищення конкурентоспроможності транспортного підприємства
Authors: Богомол, Катерина Сергіївна
Keywords: дипломна робота
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
підприємство
фактори конкурентоспроможності
конкурентна стратегія
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Богомол К. С. Оранізаційно-економічні аспекти підвищення конкурентоспроможності транспортного підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 119 с.
Abstract: Однією з найважливіших галузей, в якій відбувається формування ринкових механізмів, є авіатранспортна галузь. Донедавна панувала думка, що аеропорт характеризується монопольною владою на ринку. Проте швидкий розвиток авіаційної галузі, збільшенні кількості аеропортів та авіакомпаній свідчить про зміни на ринку та формування конкуренції між підприємствами. На сьогодні існує суттєва нестача повної інформації про організаційно-економічні аспекти підвищення конкурентоспроможності транспортних підприємств, зокрема аеропортів. Тематика підвищення конкурентоспроможності транспортного підприємства за рахунок дослідження та розвитку організаційно-економічних аспектів діяльності особлива актуальна в кризових ситуаціях. Так як в умовах кризи компанія не може далі продовжувати діяльність як до цього: вона змінює бізнес-процеси, організаційну структуру, зменшуються обсяги виробництва, тощо. А саме під час дослідження організаційно-економічних факторів підприємство може знайти точки росту та розвитку, що дозволить вийти на новий рівень та стати підприємству більш конкурентоспроможним в нових реаліях. Базою практики є кафедра повітряного транспорту Національного авіаційного університету.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Ареф’єва Олена Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60599
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Богомол_К._С..pdfДипломна робота241.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.