Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60601
Title: Організаційно-економічне забезпечення управління якістю послуг транспортного підприємства
Authors: Склярчук, Максим Олександрович
Keywords: дипломна робота
інтелектуальний потенціал
працівники
розвиток персоналу
підприємство
уміння
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Склярчук М. О. Організаційно-економічне забезпечення управління якістю послуг транспортного підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 107 с.
Abstract: Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» надає послуги з перевезення пасажирів, вантажів та пошти. Клієнтами аеропорту можуть бути як авіакомпанії, так і неавіакомпанії, галузі діяльності можуть бути авіаційними або неавіаційними, а послуги мають бути регулярними та безпечними. Типи продуктів аеропорту включають пасажирські перевезення, вантажі, багаж, пошту та наземні послуги літаків. Провідною компанією, що надає подібні послуги в Україні, є ДП «Бориспіль», членом таких асоціацій та організацій: 1. Організація міжнародних аеропортів Європейського регіону. 2. Асоціація «Аеропорт Цивільної Авіації України» 3. Українська Готельна Асоціація та Готельна Асоціація. 4. Український інститут якості. 5. МКК Український національний комітет. 6. Спілка українських бізнесменів і підприємців. На сьогоднішній день ДП «Бориспіль МА» не входить до складу холдингової компанії та не бере участі у справі, що викликає занепокоєння. Основні питання, які вирішують члени ACI в європейському регіоні: Члени асоціації «Аеропорти цивільної авіації України» мають право знайомитися з найкращим у світі та його практиками, аналізувати свою діяльність, можливість вдосконалюватися та підвищувати професіоналізм співробітників, проводити рекламні кампанії компанії тощо. Члени Української Готельної Асоціації та Готельної Асоціації проводять рекламно-інформаційні кампанії з поширення послуг відомих готельних комплексів та надають інші послуги: юридичні, системні, інституційні та ін. Може працювати над організацією та проведенням виставок, конференцій, семінарів. та вирішення актуальних проблем обслуговування в українських аеропортах.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Андрієнко Марія Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60601
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Склярчук_М._О..pdfДипломна робота180.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.