Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60603
Title: Управління ефективністю використання інтелектуального потенціалу підприємства
Authors: Маковецький, Оскар Леонідович
Keywords: дипломна робота
інтелектуальний потенціал
працівники
розвиток персоналу
підприємство
компетенції
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Маковецький О. Л. Управління ефективністю використання інтелектуального потенціалу підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 120 с.
Abstract: Ефективне функціонування будь якої підприємства залежить від рівня розвитку її персоналу. Тому, на сучасному ринку, який розвивається занадто швидко, кожна компанія повинна постійно вкладати великі кошти та сили для розвитку своїх працівників та підвищення їх кваліфікацію. Розвиток персоналу підприємства це різноманітне, різностороннє поняття, яке охоплює спектр економічних, соціальних, психологічних та педагогічних проблем. Тому економічна література не має одного точного визначення даного поняття. Для того щоб ефективно функціонувати, кожна компанія повинна розвивати свій персонал, адже рівень розвитку персоналу визначає рівень розвитку самого підприємства. Можливість організації активно розвивати своїх працівників в умовах швидкого старіння теоретичних, практичних знань та вмінь є одним з найважливіших факторів ведення конкурентоспроможної боротьби на ринку. Розвиток персоналу це дуже складне поняття. Воно охоплює економічні, психологічні, соціальні та педагогічні проблеми. Його суть може допомогти визначити розгляд наступних понять: професійний та гармонійний розвиток і особистість. Найбільш значущим ресурсом кожної компанії є її працівники, їх інтелект, креативні навички та здатність створювати щось нове. Через це, обов’язковою умовою для успішного функціонування будь якого підприємства є розвиток та високий рівень управління персоналом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Андрієнко Марія Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60603
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Маковецький_О._Л..pdfДипломна робота214.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.