Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60829
Title: Web-застосунок надання адвокатських послуг клієнтам
Authors: Лось, Назар Сергійович
Keywords: дипломна робота
WEB-технології
WEB-сайт
WEB-застосунок
клієнт
користувач
адвокат
HTML
CSS
JavaScript
PHP
MySQL
база даних
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лось Н.С. Web-застосунок надання адвокатських послуг клієнтам. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 73 с.
Abstract: В сучасному світі зростає значення використання інтернет-технологій у різних сферах життєдіяльності людини. Інтернет став невід’ємною складовою повсякденного життя людей, що дозволяє їм швидко та ефективно знаходити потрібну інформацію, здійснювати різноманітні операції та виконувати завдання, які раніше займали значну кількість часу та зусиль. Обрана тема є актуальною у зв’язку із розвитком та збільшенням доступності технологій, відповідно і зростанням потреби у розширенні зони пошуку клієнтів, які потребують певної юридичної допомоги. Юридична допомога у наш час є невід’ємною частиною життя суспільства, оскільки усі права та обов’язки особи, певні правила співіснування регулюються саме юридичними приписами, які тим чи іншим чином порушуються, а тому, для захисту і поновлення порушених прав, й виникає потреба в існуванні компаній, що надають адвокатські послуги. Зважаючи на це, використання можливостей для розширення клієнтської бази шляхом пошуку потенційних клієнтів, за допомогою розміщення web-сторінки в інтернеті, є важливою умовою ефективної та успішної роботи фірми. Однак, не всі адвокатські компанії мають достатній рівень інформаційної підтримки та доступності в Інтернеті, що може стати перешкодою для залучення нових клієнтів та розширення сфери юридичної практики. Тому, створення програмного комплексу з web-застосуном для надання адвокатських послуг, та web-сайтом реклами послуг фірми, може стати ефективним рішенням для покращення взаємодії з клієнтами та забезпечення швидкого й зручного доступу до інформації про послуги та професійні здібності працівників компанії. У рамках даної дипломної роботи буде проведено дослідження та аналіз існуючих web-сайтів, що слугують платформою для пошуку клієнтів, розроблено концепцію web-застосунку для адвокатської компанії та здійснено реалізацію його функціоналу з використанням сучасних інструментів і технологій. Також будуть проведені тестування та оцінка ефективності розробленого web-застосунку. 9 Отримані результати дослідження та розробки будуть корисними для адвокатських компаній, які бажають розширити свою клієнтську базу через Інтернет, та забезпечити ефективну роботу з клієнтам за допомогою розробленого web-застосунку. Метою дипломного проекту є розробка web-сайту для просування адвокатських послуг, та web-застосунку для взаємодії з базою клієнтської інформації в перевагу над звичними офісними способам.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Райчев Ігор Едуардович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60829
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Лось Н.С..pdfДипломна робота бакалавра2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.