Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60835
Title: WEB-додаток “Допомога тваринам” із застосуванням CMS WordPress
Authors: Коваленко, Оксана Василівна
Keywords: дипломна робота
WEB-додаток
тварини
допомога тваринам
розробка
CSS
HTML
JavaScript
проектування
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Коваленко О.В. WEB-додаток “Допомога тваринам” із застосуванням CMS WordPress. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 61 с.
Abstract: Є багато веб-додатків, які допомагають тваринам. Ось декілька прикладів: 1. Petfinder - це додаток для пошуку та прийняття домашніх тварин. Він має базу даних з тисячами тварин, які шукають нового власника. 2. ASPCA - це додаток від Американського товариства захисту тварин, який надає інформацію про догляд за тваринами, поради щодо їх виховання та здоров’я. 3. iNaturalist - це додаток для збору інформації про дикі тварини. Він дозволяє користувачам знімати фотографії тварин, визначати їх вид та ділитися своїми спостереженнями з іншими користувачами. 4. HappyCow - це додаток для вегетаріанців та веганів, який допомагає знайти ресторани та кафе з вегетаріанською та веганською кухнею. Цей додаток допомагає зменшити попит на м’ясні продукти та сприяє зменшенню страждання тварин. 5. BarkHappy - це додаток для власників собак, який дозволяє знаходити друзів для своєї собаки та зустрічатися з іншими власниками собак для прогулянок та інших активностей. Ці додатки допомагають людям доглядати за тваринами, знаходити нових власників для домашніх тварин та підтримувати інтерес до дикої природи та її збереження. Зараз все більше уваги приділяється безпеці веб-додатків. Безпека web-додатків відрізняється від захисту традиційного ПЗ. З усього вище сказаного однозначно зрозуміла актуальність питання дослідження Веб-додатків та використання новітніх технологій. В рамках кваліфікаційної роботи перед нами поставлено завдання розробити Web-додаток для допомоги тваринам.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, Моденов Юрій Борисович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60835
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Коваленко О.В..pdfДипломна робота бакалавра1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.