Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60840
Title: Web додаток підбору нових комплектуючих для персонального комп’ютера
Authors: Драпогуз, Роман Сергійович
Keywords: дипломна робота
персональний комп’ютер
WEB-додаток
JavaScript
HTML
комплектуючі
Vs Code
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Драпогуз Р.С. Web додаток підбору нових комплектуючих для персонального комп’ютера. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 76 с.
Abstract: Світ компонентів персонального комп’ютера (ПК) величезний і складний, з безліччю опцій, доступних для кожної частини. Для тих, хто не розбирається в техніці, вибір правильних компонентів може бути складним завданням. Є багато веб-сайтів, які пропонують можливість вибрати компоненти та зібрати їх, але часто ці сайти більше зосереджені на отриманні прибутку, ніж на допомозі своїм клієнтам. У результаті багато людей отримують системи, які не оптимізовані для їхніх потреб, або, що ще гірше, з компонентами, які несумісні один з одним. Щоб вирішити цю проблему, ми вирішили створити веб-додаток під назвою «Підбір нових комплектуючих для ПК». Ця програма буде актуальною, оскільки надасть користувачам інформацію, необхідну для прийняття зважених рішень про те, які компоненти вибрати і як їх зібрати та полегшить людям створення ПК, оптимізованих для їхніх конкретних потреб, не витрачаючи надмірних коштів на непотрібні компоненти або не сумісними один з одним компонентами. Веб-додаток «Підбір нових комплектуючих для ПК» включатиме дані про компоненти ПК, включаючи відеокарти, процесори, материнські плати, оперативну пам’ять, охолодження та блоки живлення. Кожен компонент матиме власну спеціальну сторінку з детальною інформацією про його характеристики, включно з тим, з якими іншими компонентами він добре працюватиме. Крім того, ми надамо готові збірки для кожного компонента разом із поясненнями, чому були обрані ці компоненти та як вони працюють разом. Ми також додамо збірки, які були створені та надані іншими користувачами, що дозволить людям вчитися на досвіді інших. Актуальність сайту - сайт збірки ПК дуже актуальний, оскільки він спрощуює складний процес створення комп’ютера. Він пропонує широкий вибір компонентів, перевірку сумісності та покрокові інструкції. Цей сайти економить час, забезпечують оптимальний вибір компонентів і дають змогу користувачам легко створювати персоналізовані ПК. Новизна сайту - на відміну від сайтів, орієнтованих на отримання прибутку, ми надаємо перевагу допомозі клієнтам. Ми надаємо важливу інформацію для прийняття обґрунтованих рішень, дозволяючи користувачам створювати оптимізовані ПК відповідно до їхніх потреб, уникаючи проблем із сумісністю та непотрібних витрат а також можна вибрати збірку відштовхуючись від одної деталі якщо вона вже є на руках.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Холявкіна Тетяна Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60840
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Драпогуз Р.С..pdfДипломна робота бакалавра1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.