Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60850
Title: Допоміжний додаток для рибальства
Authors: Адіанова, Тетяна Сергіївна
Keywords: дипломна робота
WEB-додаток
риболовля
мови програмування
Java
IntelliJ IDEA
Spring Framework
Issue Date: 5-Jul-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Адіанова Т.С. Допоміжний додаток для рибальства. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, «Інформаційні управляючі системи та технології».- Київ, 2023. – 65 с.
Abstract: В сучасному світі тенденція створення програмного забезпечення для полегшення роботи і життя стає все більш явною. Спрощення різноманітних процесів проникає в усі сфери людського життя, починаючи роботою і побутом, і закінчуючи освітою. Сферу дозвілля дана тенденція також не оминула, кожного дня спрощуючи порядок отримання і надання різноманітних послуг. Риболовля - популярне хобі, воно дозволяє людям відчути захоплення від процесу лову риби та релаксацію завдяки тиші та природі. Кожен рибак має унікальний досвід та емоції, які викликані рибальством. Саме розповіді батька надихнули мене на створення сучасного допоміжного веб-додатку для рибальства, адже за його досвідом сфера риболовлі мало диджиталізована. За останні роки інтерес до риболовлі значно зріс, і все більше людей вступають в цю діяльність. Розробка сучасного веб-додатку для рибалки актуальна саме тому, бо може задовольнити попит на нові технологічні рішення, що полегшують організацію та покращують досвід рибалок. Наприклад, надання детальної інформації про придатність рибальського місця, ведення статистики уловів, що дозволяє розуміти, яку рибу, де краще ловити та в який час. Також додаток для рибалки може бути корисним для покращення комунікації та обміну інформацією між рибалками. Новизна полягає в тому, що розроблено інтерактивну карту з різними місцями для риболовлі, такими як озера, річки, ставки та інші водойми. Користувачі зможуть переглядати місця для риболовлі, а також позначати місця, де вони спіймали рибу. Ця функція дозволить рибалкам обмінюватися цінною інформацією та знаходити нові місця для успішної риболовлі. Також розроблено персоналізовані рекомендації, а саме веб-додаток для риболовлі може робити аналіз даних про попередні улови користувача, місцезнаходження, та інші фактори. На основі цих даних додаток може надавати персоналізовані рекомендації щодо найкращих місць, часу та способів риболовлі для кожного користувача.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, кандидат технічних наук, Холявкіна Тетяна Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60850
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Адіанова Т.С..pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.