Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60856
Title: Світові тенденції та сучасні моделі соціальної інноваційної політики
Authors: Радченко, Дар’я Павлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
соціальна політика
інноваційна діяльність
світові соціальні моделі
стратегії інноваційного розвитку
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Радченко Д. П. Світові тенденції та сучасні моделі соціальної інноваційної політики. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності "Публічне управління та адміністрування". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. -125 с.
Abstract: Предметом дослідження є сучасні моделі соціальної інноваційної політики. Мета кваліфікаційної роботи полягає у формуванні теоретичних і методологічних основ створення соціальної інноваційної політики та розроблення науково-практичних рекомендації щодо стратегічного управління інноваційним розвитком на усіх рівнях господарювання. Для досягнення мети здійснено такі дослідницькі завдання: розглянуто теоретичні основи поняття інноваційної діяльності, її сутність; проаналізовано світовий досвід розвитку інноваційної діяльності; здійснено аналіз державної інноваційної політики в Україні та стратегії інноваційних підприємств.
Description: Робота публікується згідно з наказом ректора НАУ від 27.05.2021 №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 28 Публічне управління та адміністрування, спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Менеджмент в органах публічного управління та адміністрування». Керівник проекту: професор кафедри публічного управління та адміністрування Гоголь Тетяна Василівна, д.держ.упр., доцент
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60856
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радченко ДП.pdfкваліфікаційна робота1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.