Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60858
Title: Результативність антикризового управління в сфері освіти України
Authors: Коваленко, Наталія Ігорівна
Keywords: кваліфікаційна робота
публічне управління
Covid-19
антикризове управління
управління у сфері освіти
результативність управління
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Коваленко Н. І. Результативність антикризового управління в сфері освіти України. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Публічне управління та адміністрування"». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 90 с.
Abstract: Актуальність зумовлена сучасним станом системи освіти України в умовах кризового стану. Освітня галузь України, як і всі сфери життя суспільства, зазнала серйозних змін в умовах війни. Освіта в умовах воєнного стану потребує чітких, швидких та своєчасних рішень, доступних роз’яснень, розробки нових нормативно-правових і законодавчих актів та внесення змін в наявні. Метою дослідження є обґрунтування пріоритетів та заходів антикризового реформування сфери освіти в Україні в умовах пандемії Covid-19 та під час воєнного стану. Відповідно до мети дослідження в процесі виконання роботи були поставлені наступні завдання: дослідити сучасну концепцію, зміст, принципи та інструменти антикризового управління у сфері освіти; дослідити світовий досвід протидії викликам Covid-19 у сфері освіти; проаналізувати організаційно-правові засади публічного управління у сфері освіти в Україні; обґрунтувати показники та на їх основі дати оцінку результативності публічного управління у сфері освіти в Україні в умовах протидії пандемії Covid-19 під час воєнного стану; дати оцінку потенційних ризиків та наслідків впливу пандемії Covid-19 та під час воєнного на сферу освіти; обґрунтувати результативні заходи протидії викликам пандемії Covid-19 у сфері освіти та під час воєнного стану.
Description: Робота публікується згідно з наказом ректора НАУ від 27.05.2021 №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 28 Публічне управління та адміністрування, спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Менеджмент в органах публічного управління та адміністрування». Керівник проекту: професор кафедри публічного управління та адміністрування Гоголь Тетяна Василівна, д.держ.упр., доцент
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60858
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко НІ.pdfкваліфікаційна робота1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.