Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60862
Title: Адміністративні послуги як об’єкт державного управління
Authors: Рижук, Тетяна Михайлівна
Keywords: кваліфікаційна робота
публічне управління
адміністративна послуга
центр надання адміністративних послуг
суб'єкт владних повноважень
публічні послуги
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рижук Т. М. Адміністративні послуги як об’єкт державного управління. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності "Публічне управління та адміністрування". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 109 с.
Abstract: Актуальність теми обумовлюється потребами суспільства у якісних адміністративних послугах, стратегічному розумінні особливостей державного управління адміністративними послугами у суспільстві і державі в цілому. Метою дослідження є обґрунтування підходів до розуміння змісту поняття «адміністративні послуги як об’єкт державного управління» та виявлення недоліків у процесі функціонування адміністративних послуг в Україні. Відповідно до поставленої мети виконано такі завдання: визначено реформаційний шлях виникнення, функціонування та розвитку інституту адміністративних послуг в Україні; розкрито сутність адміністративних послуг та особливості їх надання на рівні законодавчого закріплення та регулювання; виявлено ступінь наукової розробленості досліджуваної проблеми на підставі аналізу наукових праць вітчизняних та зарубіжних вчених; досліджено особливості державної регуляторної політики інституту адміністративних послуг в Україні в 2019 – 2020 роках; вивчено вітчизняний та зарубіжний досвід державного управління адміністративними послугами, його позитивні риси та недоліки; визначено шляхи вдосконалення адміністративних послуг та процесу їх надання, з урахуванням вимог правозастосовної вітчизняної та міжнародної практики.
Description: Робота публікується згідно з наказом ректора НАУ від 27.05.2021 №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 28 Публічне управління та адміністрування, спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Економічний аналіз й прогнозування в публічному управлінні». Керівник проекту: професор кафедри публічного управління та адміністрування Гоголь Тетяна Василівна, д.держ.упр., доцент
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60862
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рижук ТМ.pdfкваліфікаційна робота1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.