Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60910
Title: Особливості соціальної роботи з дітьми вулиці
Authors: Чухно, Юлія Олександрівна
Keywords: дипломна робота
діти вулиці
безпритульні
бездоглядні
соціальна робота
технологій соціальної роботи
соціальні служби
соціальні працівники
соціальні педагоги
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чухно Ю.О. Особливості соціальної роботи з дітьми вулиці. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Соціальна робота». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 60 с.
Abstract: Збільшення кількості дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, є наслідком воєнної агресії російської федерації, що спричинило соціально-економічну нестабільність суспільства та держави в цілому. Серйозним проблемним явищем сьогодні є збільшення числа сиріт і безпритульних дітей та підлітків. Ці процеси відбуваються на тлі загального зменшення чисельності населення в Україні та зниження народжуваності. Така ситуація є причиною занепокоєння. Головними причинами цих проблем є військові дії на території нашої держави, постійний ракетний терор ворога, окупація значної території нашої країни та депортація дітей з тимчасово окупованих територій. Це пов'язано зі складним морально-психологічним становищем суспільства, несприятливою соціально-економічною ситуацією та насильством в країні. Занепокоєння даною проблемою і є головною детою дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Дипломна робота випускника освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 23 «Соціальна робота», спеціальність 231 «Соціальна робота», освітньо-професійна програма «Соціальна робота». Керівник проекту: кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальних технологій Петренко Тетяна Вячеславівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60910
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри соціальних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЛСК_2023_231_Чухно.pdf894.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.