Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61142
Title: Фізичне виховання студентів в сучасних умовах розвитку суспільства
Authors: Смірнов, К.М.
Черевичко, О.Г.
Зубко, В.В.
Keywords: фізичне виховання
студенти
система вищої освіти
проблеми
професійно-прикладна підготовка
соціальнопедагогічна проблема
Issue Date: 18-Jun-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Смірнов К.М., Черевичко О.Г., Зубко В.В. Фізичне виховання студентів в сучасних умовах розвитку суспільства // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XV Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - С. 104-106.
Abstract: Основною проблемою сучасної системи вищої освіти є пошук оптимальних шляхів підготовки висококваліфікованих спеціалістів із високим рівнем конкурентоспроможності в умовах ринкової економіки. Аналіз програми з фізичного виховання для вищих навчальних закладів, у тому числі економічних, свідчить про те, що вона в цілому зорієнтована на вирішення завдань фізичного вдосконалення студентів і не сприяє формуванню їхньої культури здоров’язбереження. Така спрямованість знайшла своє відображення в нормативах і вимогах оцінки знань і вмінь та навичок, котрі є складовою частиною змісту навчальної програми з фізичного виховання.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61142
Appears in Collections:XV Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фізичне виховання студентів в умовах....pdf358.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.