Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61145
Title: Мотиваційні фактори щодо фізичного виховання у проблемному полі сучасної педагогіки
Authors: Вржесневська, Г.І.
Кузнецова, Л.Б.
Осіпова, М.С.
Keywords: фізичне виховання
фактори
гіподинамія
мотив
позитивне ставлення
негативні тенденції
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вржесневська Г.І., Кузнецова Л.Б., Осіпова М.С. Мотиваційні фактори щодо фізичного виховання у проблемному полі сучасної педагогіки // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 22 - 24.
Abstract: Фізичний стан та фізична підготовка сучасної молоді пов’язана з певними негативними тенденціями. Гіподинамія в інформаційному суспільстві набуває глобальних масштабів. Відповідно поширюються серцево-судинні захворювання, проблеми метаболізму, опорно-рухового апарату, вади зору та стан здоров’я загалом. Зауважимо, що базова потреба людини у регулярній збалансованій руховій активності (кінезофілія) у сучасних реаліях «віртуального простору» згасає і не реалізується автоматично. Тож позитивна мотивація до регулярних занять фізичними вправами (у тому числі і самостійно) набуває, у наш час і на перспективу, вітального характеру.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61145
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мотиваційні фактори щодо фізичного виховання.pdf455.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.